Magazin Ya Çok Seversen 5. bölümde Leyla ve Ateş aşkı alev aldı

Ya Çok Seversen 5. bölümde Leyla ve Ateş aşkı alev aldı

Paylaş
Ya Çok Seversen 5. bölümde Leyla ve Ateş aşkı alev aldı

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 5. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte, Ya Çok Seversen 5. bölümünde yaşananlar haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Ateş'e olan ilgisine karşılık bulamayan Leyla, intikam için başlattığı oyunda başarılı oldu.

Haberin Devamı

LEYLA YAKALANIYOR

Dolandırdığı kocasına yakalanan Leyla, Ateş'in de durumu öğrenmesine neden oldu. Kocasını bir şekilde ikna edip Ateş'in evinden uzaklaştıran Leyla, Ateş'e de ailesi tarafından zorla evlendirildiğini söyledi.

ILGAZ VE ATEŞ KAVGA EDİYOR

Babasının Ateş'e attığı son kazık olarak kardeşlerini gösteren Ateş, Ilgaz'ın sinirlenmesine neden oldu. Babası ve annesi hakkında ağır konuşan Ilgaz, Ateş ile kötü kavga etti.

Ilgaz, Berit ve Aydos geceyi geçirmek için Umut'un evine gitti.

BİGE ŞÜPHELERİNİ ATEŞ'E SÖYLÜYOR

İş yerinden Bige'yle dertleşen Ateş, hiç beklemediği bir soruyla karşılaştı. Leyla'dan hoşlandığını soran Bige, Ateş'i sorusuyla şaşırttı. Ateş ise durumu asla kabullenmedi.

ATEŞ ARCALI PARTİ

Çocukların gitmesini fırsata çeviren Ateş, evde dev bir parti verdi. Leyla'nın eski kocası ise durumu fırsat bilip karısına kavuşmak için Ateş'in evine sızdı.

Haberin Devamı

Umut'un evinde çocuklara bakan Leyla'yı Yakup aradı. Partide birçok kadının Ateş'e samimi davrandığını haber verip hemen gelmesi gerektiğini söyledi.

Berit'in oyuncağını bahane edip partiye giden Leyla, Ateş'in karşısına çıkınca Ateş şok oldu.

Partiye gelen Leyla eski kocasının da içeride olduğunu görünce köşe bucak kaçmaya başladı. Ekip arkadaşlarına durumu haber veren Leyla, durumun fark edilmemesi gerektiğini söyledi.

EKİP YAKALANIYOR

Leyla'nın dolandırdığı kocasının körkütük sarhoş eden ekip, çıkışta adamı yollamaya çalışırken Leyla'nın kayınvalide ve kayınpederine yakalandı. Yakup ise altınları ödemek için 2 gün süre istedi.

YAKUP ARCALI ELBİSESİ ÇALIYOR

Eski dolandırdığı damada borcunu ödemek için Ateş'in annesinin tasarladığı elbiselerden birisini çalan Yakup, satıp borcunu kapatmak için harekete geçti.

ATEŞ VE LEYLA YİNE PARTİDE

Ilgaz'ın katıldığı genç partisine giden Ateş oldukça sıkıldı. Leyla'nın gelmesiyle daha da sıkıldı. Eski bir arkadaşıyla karşılaşan Leyla, dans etmeye başlayınca Ateş'i kıskandırmayı başardı.

Bir anda müziği kesen Ateş, Leyla ve Ilgaz'ı alıp gitmek istedi. Ilgaz'ın olmadığını fark edince Ateş ve Leyla panikledi.

Ilgaz'ın arkadaşlarının Ilgaz'ı zorla kilitlediği dolabın içinden Ilgaz'ı kurtaran Ateş, Ilgaz'ı sakinleştirmek için elinden geleni yaptı. Eve geldiklerinde ise sakince Ilgaz ile konuşan Ateş, Ilgaz ile daha samimi olmaya başladı.

Haberin Devamı

İLTER KÖTÜ HABERİ VERİYOR

Akşam Berit'in zorlamasıyla bahçede uyuya kalan Leyla, Berit ve Ateş, sabah saatlerinde İlter'in sesiyle uyandı.

Jülide Arcalı'ya ait bir tasarımın çalındığını söyleyen İlter, Ateş'in telaşlanmasına neden oldu.

LEYLA'DAN ATEŞ'E JEST

Jülide Arcalı'nın tasarımının çalındığını öğrenen Leyla, hemen ekip arkadaşlarının yanına gitti. Ekip arkadaşlarının çaldığını öğrenen Leyla, kendi çabalarıyla kıyafeti bulup Ateş'e gizli kargo ile yolladı.

LEYLA, ATEŞ'E OYNUYOR

Akşam bahçede Ateş ile konuşan Leyla, bir öpücüğün kendisi için çok önemi olmadığını söyledi. Ateş'e daha fazlasını isteyip istemediğini soran Leyla, Ateş'te o cesaretin olmadığını da vurguladı.

Ateş ise duyduklarına kayıtsız kalamayıp Leyla'yı kendine çekti ve kucağına alıp odaya doğru gitti.

YA ÇOK SEVERSEN 5. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.