Magazin 'Ya Çok Seversen' yeni bölümü ile ekrana geliyor

'Ya Çok Seversen' yeni bölümü ile ekrana geliyor

Paylaş
'Ya Çok Seversen' yeni bölümü ile ekrana geliyor

Kanal D’nin; yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle çok sevilen ve birçok ülkede sosyal medyada trend listelerinde üst sıralarda yer alan 'Ya Çok Seversen' dizisi, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak. İşte yeni bölüm özeti...

Yayınlanan tanıtımları ile sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde de oldukça konuşulan Ya Çok Seversin'in 6 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelen ilk bölümü İtalya, İspanya, Rusya, Brezilya gibi toplam 16 ülkede sosyal medyanın gündem listelerinin ilk sıralarına yerleşmişti. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı, uyumları ile büyük beğeni toplayan çiftin, dizinin yeni bölümünde neler yaşayacakları şimdiden heyecan yaratıyor.

Haberin Devamı

DADILIK YALANI TEHLİKEYE GİRİYOR

Kanal D’de bu akşam ekranlara gelecek Ya Çok Seversen'in heyecan dolu ikinci bölümünün özeti şöyle:
Ateş’in eve gelişi Leyla ve çocukları şoke eder. Ateş evdeyken Leyla’nın dadılık yalanını sürdürebilmesi tehlikeye girer. Üstelik ekip her yerde dolandırılan damadın ailesi tarafından aranmaktadır. Leyla’nın bu çiftlikten başka gidecek yeri yoktur. Çocuklara uyum sağlamaya çalışmaktadır. Gerçek dadının gelmesiyle zor anlar yaşar.

ATEŞ GERİ DÖNMEK ZORUNDA KALIYOR

Ateş için yıllar önce çıktığı eve geri dönmek zordur. Yaşananlar yetmezmiş gibi avukatın imzalamayı zorunlu tuttuğu aile anayasasına göre kardeşleriyle beraber yaşamak zorundadır. Bunalan Ateş, evde kalabilmek için farklı bir yola sapar. Bu yoldan onu döndüren Leyla olur.

Haberin Devamı

 BERİT'İ BULABİLECEKLER Mİ?

Ateş sadece evde değil, şirkette de radikal kararlar almaktadır. Bu sırada ekipten Yakup, tüm ekibi tehlikeye sokacak bir adım atar fakat bunu herkesten gizler. Berit’in kaybolması mahkeme için delil toplayan Umut ve Füsun’un işine yarar. Ateş ve Leyla iyice köşeye sıkışır. Birlik olup Berit’i bulabilecekler midir?

ÖDÜLLÜ OYUNCU CEMRE EBÜZZİYA DİZİYE DAHİL OLUYOR

Hikayesiyle seyircinin gönlünü kazanan dizinin kadrosuna yeni bölümde, ödüllü oyuncu Cemre Ebüzziya dahil oluyor. Ebüzziya, 'Bige' karakteri ile ilk kez yeni tanıtımda seyircinin karşısına çıkıyor. Ateş ve Umut’un çocukluk arkadaşı, yurt dışında moda okumuş çok yetenekli bir tasarımcı olan Bige, Ateş’in isteği üzerine Jülide Arcalı Moda Okulu’nun başındadır. Bige’nin Ateş ve Leyla’nın ilişkisini etkileyeceğinin sinyalleri tanıtımda gözler önüne seriliyor.