Magazin Yarışmacı o soruyu duyunca ağladı! Kim Milyoner Olmak İster'de duygusal anlar

Yarışmacı o soruyu duyunca ağladı! Kim Milyoner Olmak İster'de duygusal anlar

Paylaş
Yarışmacı o soruyu duyunca ağladı! Kim Milyoner Olmak İster'de duygusal anlar

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu yarışmada sorduğu soru karşısında aldığı yanıtla şaştı kaldı. Başarılı oyuncunun sorusunu duyan yarışmacı ağlamaya başlayınca duygusal anlar yaşandı.

Sinem Kobal ile evli olan Kenan İmirzalıoğlu uzun süredir ekrana oyuncu olarak değil sunucu olarak çıkıyor. Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun son bölümde bir yarışmacı ile yaşadıkları gündem oldu.

Haberin Devamı

Yarışmaya katılan Filiz Balemen, karşısına çıkan soru sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, performansıyla dikkat çekti.

Yarışmacının karşısına, "1993- 1997 arasında yayımlanan, hikayesinin büyük kısmı Çengelköy'de geçen ve başkarakteri, Şevket Çoruh'un canlandırdığı Fiko olan dizi hangisidir?" sorusu çıktı.

Yarışmacı soruya 'C- Süper Baba' cevabını verdi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Bu soruyu doğru bilen yarışmacıya ünlü sunucu, 'sizin babanızla muhabbetiniz nasıldır? Süper Baba mıydı sizin babanız da?' sorusu sonrası oldukça duygusal anlar yaşandı.

Dört yıl önce babasını kaybettiğini anlatan yarışmacı gözyaşlarına hakim olamadı. Balemen "Babam benim her şeyimdi" diyerek sözlerine devam edemedi.

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu ne diyeceğini bilemeyerek "Başınız sağ olsun, nur içinde yatsın..." diyerek yarışmacıyı sakinleştirmeye çalıştı.