Magazin Yasak Elma'nın Kumru'su diziden ayrılacak mı?

Yasak Elma'nın Kumru'su diziden ayrılacak mı?

Paylaş
Yasak Elma'nın Kumru'su diziden ayrılacak mı?

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Yasak Elma ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak 3 yeni oyuncunun dahil olduğu diziden Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz'ın ayrılacağı iddia edildi.

Birsen Altuntaş'ı haberine göre; Yasak Elma dizisini ekibi yılbaşı haftası tatil yapacak. Nehir Erdoğan’ın Julia rolüyle ekibine katıldığı fenomen dizi 6. sezonunda da reyting başarısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Diziyle ilgili sık sık Kumru rolüne hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın ekipten ayrılacağı iddiası gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Ancak Biran Damla Yılmaz’ın Medyapım imzalı diziden ayrılmayacağı, güzel oyuncunun haziran ayında final yapması planlanan dizide sezon sonuna kadar yer alacağı öğrenildi.

3 YENİ İSİM DAHA

Yasak Elma dizisinin kadrosuna Nehir Erdoğan ve Pelin Orhuner'in ardından dizide doktor Selim Avcıoğlu'nun annesi Sevim'i Neriman Uğur, babası Koray'ı ise Murat Onuk oynayacak. Diziye Julia karakteriyle dahil olan Nehir Erdoğan'ın yardımcısı Tuğçe rolünü ise güzel oyuncu Elif Yılmaz canlandıracak.