Gündem Mahalleyi lağım suları bastı!

Mahalleyi lağım suları bastı!

Paylaş
Mahalleyi lağım suları bastı!

Şanlıurfa'da bir mahallede kanalizasyon borusunun patlaması nedeniyle vatandaşlar hastalığa yakalanma endişesi yaşıyor

Şanlıurfa’nın Merkez Mahallesi'nde 5057. Sokakta bulunan kanalizasyon borusu patladı. İddiaya göre 3 ay önce patlayan boru nedeniyle mahalledeki park ve caddelerde su birikintileri oluştu. Aşırı sıcaklarla kokudan bunalan mahalleli, park ve sokaklarda oynayan çocuklarının salgın hastalığa yakalanmasından korkuyor.

Haberin Devamı

Salgın bir hastalık olmasından korkan vatandaş "Bu sıkıntı yaklaşık 3 aydır var. Aslında güzel bir park yapılmış. Dere yatağı toparlanmış ama maalesef 3 aydır lağam problemini yaşıyoruz. Gelip düzenliyorlar ama geçici bir çözüm buluyorlar. Hava çok sıcak zaten müthiş derecede bir koku var. Tüm Karaköprü ilçesinin lağımı buraya akıyor. İnsanlar buraya geliyor, çocuklar gelip lağımın içinde oynuyorlar. İnsanlar burada piknik yapıyor. Biz bu lağım kokusundan çok rahatsızız. Yetkililere söyledik maalesef bir çözüm bulunamadı. Allah korusun salgın da olabilir. Bir an önce kalıcı bir çözüm bulunması lazım, Allah korusun salgın da olabilir" diye tepkilerini dile getirdi.

Parka piknik yapan ailelerde görüntü ve kokudan rahatsız olduklarını belirterek yetkililerden sorunun çözülmesini istedi.

Haberin Devamı

İHA