Siyaset Mahir Ünal'dan flaş açıklamalar
Paylaş
Mahir Ünal'dan flaş açıklamalar

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal Merkez Yürütme Kurulu sonrası açıklama yaptı. Ünal, bedelli askerlikte hizmet teklifinde 21 günden başka bir alternatifin düşünülmediğini söyledi.

AK Parti MYK sona erdi. Parti sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı.

Haberin Devamı

İşte Ünal'ın açıklamalarından satır başları...

CHP hakareti zeka olarak, terör seviciliği vatanseverlik zanneden, devletin anayasal düzenine karşı gelmeyi direnme hakkı olarak nitelendiren anlayışına devam ediyor.

CHP'nin ortaya attığı iddialara seçmen sandıkta gerekli cevabı vermesine rağmen CHP bu iddialar devam ediyor. Yalan üzerinden CHP yoluna devam ediyor.

(AK Parti'de yenilenme sürecek mi?) Önümüzde büyük kongre var. Yenilenme AK Parti'nin geleneğidir. Bu bayrak yarışında AK Parti yeni arkadaşlara alan açacak ve bu yenilenme gerçekleşecektir.

(Bedelli askerlik) Bedelli askerlik 21 gün, değişiklik düşünülmüyor. Üst yaş sınırı kaldırıldı bedellide. Özellikle yurt dışlı için 38 yaş sınırı kaldırıldı.

Haberin Devamı

(Mesut Özil'in Almanya Milli Takımını bırakması) Maalesef özellikle Avrupa açısından yaşanan bir kriz var. Şu anda AB üzerinde yükseldiği evrensel değerlerle çatışıyor. Mesut Özil'in tepkisi son derece yerinde ve haklı bir tepki. Mesut Özil'in açıklamalarından sonra gelen yaklaşımlarda görülüyor ki entegrasyon adı altında asimilasyon yatıyormuş.

Cumhurbaşkanımızın Mesut Özil'le ilgili bir teması olacak mı konusunda bir değerlendirme yapılmadı.