Spor Mahmut Uslu: Trabzon'u yeneceğiz

Mahmut Uslu: Trabzon'u yeneceğiz

Paylaş
Mahmut Uslu: Trabzon'u yeneceğiz

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Trabzonspor ile 7 Şubat Cumartesi günü oynayacakları maçı seyircilerinin de gücünü alarak kazanacaklarını söyledi.

Uslu, FBTV’ye yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçı öncesi şu anda yaklaşık 15 bin bilet satıldığını vurgulayarak, "Kombineler 22-23 bine çıktı. İnşallah maç zamanına kadar biletlerin tamamen satılmış olur. Seyircimizin de gücünü alarak cumartesi günü Trabzonspor’u yeneceğiz" dedi.

Taraftarların biletlere ilgi gösterdiğini, statta bilet kuyruğu olduğunu anlatan Mahmut Uslu, şöyle devam etti:

"Passolig doğru dürüst anlatılmadı, yanlışlar ve eksikler oldu. İnşallah önümüzdeki dönemde bu yanlışlar, eksikler giderilir. Loca ve kombine sahiplerinin de artık maçlara gelmesi lazım. Çünkü onların Passolig’lerini biz aldık, verdik. Sistemdeki karmaşayı insanlar pek sevmiyor, bu yüzden statlar dolmuyor ama bundan sonra şampiyonluğa büyük adımlarla gidiyoruz. 16 tane final maçımız var. Kendi sahamızdaki bütün maçları almayı düşünüyoruz, inşallah da alacağız."

Uslu, önlerindeki Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarını almaları durumunda şampiyonluk için çok büyük bir adım atmış olacaklarını belirtti. Oyuncularının kenetlendiğini kaydeden Mahmut Uslu, "Kolay maç yok. Elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah da bu maçlarda galip geleceğiz" şeklinde konuştu.

AA

Haberin Devamı