Spor Mahmut Uslu'yu ikna çabaları!

Mahmut Uslu'yu ikna çabaları!

Paylaş
Mahmut Uslu'yu ikna çabaları!

Protokol tribününde kendisine tehditler savuran Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral ile ilgili işlem yaptırmak için karakola giden Fenerbahçe Genel Sekreteri’ni bir milletvekili ile polislerin şikayetinden vazgeçirmeye çalıştığı öğrenildi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu ile Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral arasında ilk yarının sonlarına sonra tartışma yaşandı. Saral’ın sözlü tacizi üzerine Uslu, “Sizi tanıyor muyum?” karşılığını verdi. Bunun üzerine Saral’ın protokol tribününde tehditler ve küfürler savurduğu, Uslu’nun da cevap vermesi üzerine ortamın iyice gerildiği öğrenildi.

60 KOLTUK TEPKİSİ


Yaşanan olaylardan sonrası Mahmut Uslu, maç bitiminde stat içinde kurulan geçici karakola giderek şikayetçi olmak istediği ancak polislerin işlem yapmak yerine olayı tatlıya bağlamak için büyük gayret sarfettikleri bildirildi. Bu sırada aşağıya gelen bir milletvekilinin de Uslu’yu şikayetinden vazgeçirmek için iknaya çalıştığı öğrenildi. Geçen yıl Ülker Stadyumu’nda yine polislere ağır küfürler eden Saral ile igili hiçbir işlem yapılmamıştı.

Gökhan Saral yaşananlarla ilgili “Kendisine bir küfürüm olmadı. Bana ‘Ne bakıyorsun?’ dedi. Ben de ‘Trabzonspor’u temsil ediyorum. Siz ne bakıyorsunuz?’ dedim” ifadelerini kullandı.

Bu arada İl Müdürlüğü’nün Trabzonspor’a protokol tribününde hakkı olan 20 kişilik koltuk yerine 60 koltuk tahsis etmesi de Fenerbahçe cephesinde tepkiye yol açtı. Kulüp yetkilileri seyircinin bu bölümden gelen tahrik edici söylemlere karşılık vermemesinin ciddi olayların önüne geçtiğini belirtti.

Skorer

Haberin Devamı