Spor 'Mahşerin 3 atlısı' basın karşısında

'Mahşerin 3 atlısı' basın karşısında

Paylaş
'Mahşerin 3 atlısı' basın karşısında

Miami Heat'in yıldız üçlüsü Lebron James, Dwyane Wade ve Chris Bosh medyanın karşısına geçti

Kendisini sert bir dille eleştiren efsanevi oyuncular Michael Jordan, Charles Barkley ve Magic Johnson'a yanıt veren Lebron, "Michael Jordan'a, Magic Johnson'a, Charles Barkley'e hâlâ büyük saygı duyuyorum.

Onlar inanılmaz oyunculardı. Bu oyun için çok emek verdiler. Benim gibi, Dwyane gibi, Chris gibi oyunculara saha içinde ve dışında neler yapabileceğimizi gösterdiler.

Ben Magic Johnson'ın bakmadan attığı paslara izleyerek büyüdüm. Benim gibi genç oyuncular, onların inanılmaz hareketlerinden oluşan klipleri seyrederek basketbolu sevdiler.

Bu yüzden onlar için kötü birşey söyleyemem. Ancak herkes kendi kaderini kendisi çizer. Ben de kendime böyle bir yol seçtim. Tek yapmak istediğim bu yolda ilerlerken basketbolumu daha geliştirmek" ifadelerini kullandı.

Cleveland Cavaliers'tan ayrılma kararını da değerlendiren James, "Bu benim hayatım ve görünen o ki, birçok insan size hayatınızı nasıl şekillendirmeniz gerektiğini söylemek istiyor.

Üstelik bunu yapanların birçoğu, kendi hayatlarında ne yapmak istediklerini bile bilmiyor" şeklinde konuştu. Miami Heat'in yıldız guardı Dwyane Wade ise ligin en iyi savunma takımı olacaklarını dile getirdi.

Antrenör Erik Spoelstra'nın, sürekli savunmaya vurgu yaptığını ifade eden Wade, takımın sadece bu sezon için değil, NBA tarihinin en iyi savunma yapan ekiplerinden biri olabileceğini iddia etti.

MIAMI/DHA

Haberin Devamı