Magazin Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay, moral depolayıp döndü

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay, moral depolayıp döndü

Paylaş
Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay, moral depolayıp döndü

Mahsun Kırmızıgül eşi Ece Binay'ın Tayland seyahati bitti

Hakan KIRARSLAN

Mahsun Kırmızıgül’ün hem yazıp hem oynadığı ‘Vezir Parmağı’ topa tutulmuş, film gişede beklenen başarıyı yakalayamamıştı. Mahsun Kırmızıgül eşi Ece Binay’ı da alıp Tayland’ın Phuket adasına gitmişti. Tatilden moral depolayıp dönen çift önceki gün Nişantaşı City’s’deydi. Mahsun Kırmızıgül, “Film yapmaya devam edeğim” dedi.




Vezir Parmağı filminden sonra eleştirilere ve sansüre maruz kalan Mahsun Kırmızıgül sessizliğini bozmuş ve bir açıklama yayınlamıştı.

Ünlü sanatçının açıklaması şöyleydi:

Güzel ülkemin güzel insanları,

Doğduğum, büyüdüğüm çalıştığım bu toprakları ve aynı havayı soluduğum tüm insanları her zaman çok sevdim. Ailemden gördüğüm en önemli şey sevgiydi. Kendimi tanımaya başladığım ilk yıllar sanırım ülkemizin en önemli okullarından biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi’nde okuduğum zamanlardı. Ülkemizin okulunda okuyup, ülkemizin insanları ile zaman geçirip, ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak için kendimi geliştirmeye çalışıyor ve azmediyordum. Okul yıllarının ardından, ayakta durabilmek ve hayallerimi gerçekleştirmek adına çalışarak, üreterek, şarkılar söyleyip, müzik yapmaya çalıştım.

Haberin Devamı