Spor Mainz durdurulmuyor: 1-2

Mainz durdurulmuyor: 1-2

Paylaş
Mainz durdurulmuyor: 1-2

Bundesliga bugün oynanan karşılaşmalar sonrasında Bayern Münih'i deplasmanda 2-1 yenen Mainz 05, liderliğini sürdürdü

Sezona iyi başlayan ve 6’da 6 yaparak puanını 18’e çıkaran Mainz 05, deplasmanda son şampiyon Bayern Münih’i 15. dakikada Sami Allagui ve 77. dakikada Adam Szalai’nin golleri ile 2-1 mağlup etti.

Bayern Münih’in tek sayısı, 45. dakikada Bo Svensson’un kendi kalesine attığı golden geldi. Karşılaşmaya yedek başlayan milli futbolcu Hamit Altıntop, 61. dakikada İvica Olic’in yerine oyuna dahil oldu.

DORTMUND DOLUDİZGİN İLERLİYOR

Milli futbolcu Nuri Şahin’in takımı Borussia Dortmund, deplasmanda ligin yeni takımı St. Pauli’yi 3-1 yendi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Kevin Grosskreutz ve Rouwen Hennings’in karşılıklı attıkları gollerle 1-1 berabere tamamlanırken, ikinci yarıda Borussia Dortmund, Shinji Kagawa ve Kevin Greusskreutz’un attığı goller ile karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Maçta 90 dakika forma giyen Nuri’nin 60. dakikada attığı şut direkten döndü. Ligdeki puanını 15’e çıkarak ikinci sırada bulunan Borussia Dortmund, bu hafta St. Pauli’ye karşı aldığı 3 puanla zirve takibini sürdürdü.

SKIBBE NEFES ALDI

Eintracht Frankfurt, sahasında ağırladığı FC Nürnberg’i Thefanis Gekas ve Chris’in golleri ile 2-0 yendi. Eintracht Frankfurt’ta Milli futbolcu Halil Altıntop 90 dakika forma giyerken, FC Nürnberg’de 90 dakika oynayan İlkay Gündoğan ve 80 dakika sahada kalan Mehmet Ekici’nin birer şutu direkten döndü.

TOPLU SONUÇLAR

St. Pauli-Borussia Dortmund: 1-3
Schalke 04-Borussia Mönchengladbach:2-2
Bayern Münih-Mainz 05:1-2
Stuttgart-Bayer Leverkusen:1-4
Eintracht Frankfurt-FC Nürnberg:2-0

Ligin 6. haftasında bu akşam Werder Bremen-Hamburg maçı oynanacak. 6. hafta, yarın oynanacak olan Wolfsburg-Freiburg ve FC Kaiserslautern-Hannover maçları ile tamamlanacak.

Haberin Devamı