Yaşam Makam aracı yerine bisiklet

Makam aracı yerine bisiklet

Paylaş
Makam aracı yerine bisiklet

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar makam aracı yerine bisiklet kullanıyor

Sporcu kişiliği ve dinamik yapısı ile dikkat çeken Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınarher sabah evinden makamına bisikletiyle gidiyor. Özellikle trafik sorununa dikkat çekmek ve bisikletin ulaşım aracı olarak yaygınlaştırılmasını göstermek isteyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar makam aracı yerine bisikleti tercih ediyor. Her sabah kaskını takıp bisikletine binen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar sabah denetimlerini de bisikletiyle yapıyor. Belediye işçilerini yol güzergahı boyunca denetleyen Başkan Akpınar yol boyunca vatandaşlarla da selamlaşıyor.

Karşıyaka’yı bir spor kenti yapmayı hedeflediklerini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Bisiklet hem spor hem sosyalleşme aracı. O yüzden Karşıyaka’da ben makam aracı yerine bisiklet kullanıyorum. Halk ile iç içe olmak güne onlarla selamlaşarak başlamak bana enerji veriyor. Bisikletin kullanılabilir olduğunu herkese göstermek istiyorum" diye konuştu.

Bisiklet kullanımı sadece hobi değil işe gidiş-dönüş aracı olarak kullanmayı hedefleyen Başkan Akpınar bu sayede egzoz gazından uzak daha yaşanabilir bir çevre için de pedal çeviriyor.

Haberin Devamı