Spor 'Makukula bitmek üzere'

'Makukula bitmek üzere'

Paylaş
'Makukula bitmek üzere'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Ariza Makukula transferinin bitmek üzere olduğunu belirtirken, Teofilo'nun da ayrılmak istediğini söyledi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer gündemindeki Ariza Makukula ile ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Şenol Güneş hocamız, iç sahada olduğumuz maçlarda, sıkıntıya düştüğümüz anlarda gol üretebilecek bir isim istedi.

Biz de Süper Lig Gol Kralı Makukula'ya talip olduk. Ancak çok yüksek fiyat verdiler. Görüşmeleri hemen kestik. Ardından fiyat indirimi süreci başladı. Eğer bizim düşündüğümüz rakama inerlerse Makukula'ya alırız.

O olmazsa, başka bir isim de olabilir. Hatta bir santrfor değil de hücuma yönelik bir orta saha da alabiliriz. İkinci bir isim de sağ bek olabilir çünkü Tayfun'un sakatlığı, bu mevki için bizi arayışa soktu.

Transferde hem marka, hem tanınmış isim istediğinizde bu futbolcu 30 yaş üstü oluyor. İşin doğrusu şu; hem tanınmış, hem marka, hem de 30 yaş altı futbolcu derseniz ancak bir ayağını alabiliriz."

"TEOFİLO GİTMEK İSTEDİ"

Yaşadığı vize problemi nedeniyle takımın Hollanda kampına gidemeyen Kolombiyalı futbolcu Teofilo'yla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Vize alması 10 günlük bir süreci bulabilirmiş.

Kolombiyalı olduğu için bu işler daha da zor oluyor. Biz bunlarla uğraşırken Teofilo ayrılmak istediğini söyledi. Hocamız kendisini bırakmak istemedi, ondan yararlanmak istediğini Teofilo'nun kendisine de söyledi.

Futbolcumuz düşünmek için süre istedi. Eğer gitmek isterse, gidebilir. 15 dakikada hallederiz işini. Tabii bonservis bedelini getirmesi şartıyla."

İSTANBUL/DHA

Haberin Devamı