Spor 'Makukula gündemde yok'

'Makukula gündemde yok'

Paylaş
'Makukula gündemde yok'

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Makukula'nı transferinde yüksek maliyet nedeniyle vazgeçtiklerini söyledi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili DHA'ya açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu, geçtiğimiz sezon ligde gol krallığı yaşayan Ariza Makukula'nın şu anda gündemlerinde bulunmadığını belirterek, "Bu futbolcuyla ilgili öncelerden bir girişimimiz oldu. Ancak kulübü Benfica yüksek bonservis bedeli talep edince bu transferden vazgeçtik" diye konuştu.

"JELAVİC ADAYLARDAN BİRİ"

Asbaşkan, Hırvatistan Milli Takımı'nın forveti Jelavic'in de transfer listelerinde bulunan futbolculardan bir tanesi olduğunu vurguladı.

Hacısalihoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen genç kaleci Bora Sevim ile yarın kulüp binasında 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

"GLOWACKİ İLE ANLAŞTIK"

Hacısalihoğlu, Polonyalı stoper Glowacki ile de anlaştıklarını belirterek, "Genel saymanımız Mahmut Aksu, kulübüyle olan küçük pürüzleri gidermek için Polonya'ya gitmişti. Ancak Wisla Krakow'un başkanı hasta olduğu için görüşme fırsatı bulamadık.

Bu transferde bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Sadece transferin gerçekleşme süresi biraz uzayacak. Maddi anlamda iki kulüp arasında biraz anlaşmazlık var ama bunu aşacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

YUNUS EMRE SEL/TRABZON (DHA)

Haberin Devamı