Alışveriş - Moda Makyajınızı ışıltıyla donatın
Paylaş
Makyajınızı ışıltıyla donatın

Yeni ürünleriyle makyajınıza ışıltı taşıyacak essence, doğal ve taze bir görünümle tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak. essence’in portföyüne eklediği yeni ürünleriyle kendinizi şımartabilirsiniz

essence’in yeni göz paletlerinin her birinin bir hikayesi var. Bu paletlerden biri de essence mermaid göz paleti. Adını deniz kızından alan ve göz alıcı bir görünüm sağlayan bu palet, mat ve parıltılı efektler içeren 10 adet yüksek pigmetli kapatıcıdan oluşuyor. Dokusu yumuşak ve uzun süre kalıcı. Kirpiklere hacim veren ve görünümünü sabitleyen essence volume hero waterproof ise suya karşı dayanıklı dokusuyla cesur ol mesajı veriyor. Kirpiklerin yoğun gözükmesine odaklanan yeni maskara, yoğun ve geniş plastik fırçasıyla her bir kirpiği vurgulamaya yardımcı oluyor.


Deniz kızından ilham alıyor


essence glow like a mermaid highlighter sarı, mor ve turkuazın da dahil olduğu altı parlak renk içeriyor. Deniz kızı kuyruğunu andıran görünümüyle dikkat çeken aydınlatıcı, yüzleri adeta büyülü su altı dünyasının parıltılı ışıltısıyla donatıyor. Okyanus yüzeyinin ışıltısını sevenler, bu ışıltıyı çok sevecek ve yüzlerinde eşsiz bir parıltı yaratacak. Şeftali tonlarındaki essence brighten up pudra ise, yarı saydam ve mat özellikleriyle kullanım için ideal olacak.


Tırnaklarda pırıltılı renkler


Yoğun renkleri, yüksek kapatıcılığıyla birleştiren yeni the gel essence ojeleri, uzun süre kalıcı sonuçlar sağlayan formülü sayesinde gözdeniz olacak.



essence mermaid göz paleti fiyatı: 23,9 TL
essence volume hero waterproof fiyatı: 17,9 TL
essence glow like a mermaid highlighter fiyatı: 20,75 TL
essence brighten up pudra fiyatı: 17,9 TL
essence the gel oje 111 fiyatı: 4,5 TL

Haberin Devamı