Ekonomi Makyajlı Dacia Sandero Türkiye’de kaç liradan satılıyor?

Makyajlı Dacia Sandero Türkiye’de kaç liradan satılıyor?

Paylaş
Makyajlı Dacia Sandero Türkiye’de kaç liradan satılıyor?

Dacia’nın makyajlanan modelleri Sandero ve Logan MCV Türkiye’de satışa sunuldu. Yepyeni far tasarımı, yenilenen iç mekânı, saklama gözü çözümleri ve ekipmanları ile öne çıkan araç yine bütçesi küçük müşterileri hedefleyecek.

Dacia Sandero ve Dacia Logan MCV yepyeni bir ön tasarıma kavuştu. Önde LED ve arkada yepyeni bir far tasarımı sayesinde daha dinamik ve modern bir görünüm kazandı. Arka stoplarda dört kareli tasarım imzası göze çarpıyor. Yeni tampon tasarımı ve hava ızgarası ile sis farlarındaki krom detaylar da modellerin kaslı hatlarını ön plana çıkarıyor. Tüm bu dış tasarım ayrıntıları ile Sandero ve Logan MCV eskisinden daha iddialı görünüyor. Ayrıca modellerin jant serisi de yenilendi.

Sandero’nun Stepway versiyonu, Duster’dan esintiler taşıyan yeni bir tasarım kimliğine sahip oldu. Öndeki ızgara ve krom detaylar sayesinde Sandero’nun tasarımına dinamik bir duruş kazandırıyor. Aracın yerden yüksekliği ve krom tavan barları SUV gibi görünmesini sağlamış.

Dacia Sandero’nun içi de değişmiş

Yeni modellerin iç tasarımları geliştirilmiş. Direksiyondaki, hava çıkışlarındaki, gösterge tablosu, orta konsoldaki ve kapı kollarındaki, ayrıca vites kolundaki saten görünümlü krom detaylar dikkatlerden kaçmıyor.
Yeni direksiyon simidinde korna merkezde yer alıyor. Stepway versiyonunda deri direksiyon simidi sunuluyor. Yeni modeller, sürüşü kolaylaştıran ve daha pratik hale getiren yeni sürüş destek sistemlerine sahip. Bunlar geri görüş kamerası (opsiyon) ve yokuş kalkış desteği olarak sıralanıyor. Ayrıca ön ve arka elektrikli cam düğmeleri kapı panellerinde yer alıyor. Sürücü için cam düğmesine “tek dokunuş” fonksiyonu eklenmiş.
Aracın kabini her zamankinden daha geniş ve öndeki cep telefonu gözü ve konsolun yanındaki küçük göz gibi saklama çözümleri sayesinde daha da pratik hale getirilmiş.. Arkada oturan yolcuların mobil cihazlarını şarj etmesine imkân veren yeni bir 12-voltluk priz de eklenmiş.

Dacia Sandero'nun donanım ve motor seçenekleri değişmiş

Sandero Türkiye’de Ambiance ve Stepway olmak üzere 2 farklı ekipman seviyesi ve 4 farklı motor seçeneği ile pazara sunuldu.
Sandero Ambiance, 1 litre benzinli 75 beygir ve 1.5 litre 75 beygir dizel motorla ve manuel şanzımanla satılıyor. Sandero Stepway ise 0.9 litre 90 beygir turbo-benzinli ve 1.5 litre 90 beygir dizel motorla satılıyor. Her iki motor seçeneğinde de Easy-R otomatik şanzıman opsiyonu bulunuyor.
Logan MCV Türkiye’de Ambiance isminde tek donanım seviyesi ve 2 farklı motor seçeneği ile pazara sunuldu. 1 litre 75 beygir benzinli ve 1.5 litre 90 beygir dizel motorlar görev yapıyor. Hatırlarsınız eski Logan MCV’de 1.5 litrelik dizel cversiyon 75 beygir gücündeydi.
Yenilenen Dacia Sandero Türkiye’de 42.550TL ve Dacia Logan MCV 46.800TL’den başlayan fiyatlarla 12 Aralık 2016 tarihinde satışa sunuldu.

Haberin Devamı