Yaşam Makyajseverlere müjde!

Makyajseverlere müjde!

Paylaş
Makyajseverlere müjde!

Huda Beauty’den kozmetik tutkunlarını sevindirecek güzel bir haber! Sadece Sephora mağazalarında satışa sunulan Huda Beauty artık 18 Sephora mağazasında sevenleriyle buluşacak. 3D aydınlatıcı paleti, likit mat rujları ve çok sevilen far paletlerini ailesine ekleyen Huda Beauty bu sezon da rengarenk!

Huda Beauty 3D Aydınlatıcı Palet

Haberin Devamı

Pembe, altın ve bronz renklerinde üç tonu bulunan aydınlatıcı paleti, yüzü adım adım şekillendiriyor ve çok boyutlu bir parıltı katıyor. Tropikal sahillerden ilham alan Huda Beauty 3 boyutlu aydınlatıcı palet, her tene uygun altın pembe ve bronz tonlarını bir arada sunuyor.

Fiyatı: 255 TL

Likit Mat Ruj Koleksiyonu

Bu yaz çantaların olmazsa olmazı Huda Beauty likit mat rujlar, 16 farklı renk seçeneğiyle beraber kozmetik tutkunlarıyla buluşuyor. Yoğun renk pigmentli yapısıyla, ince uygulamalarda bile dudaklarda yoğun bir mat görünümünü elde edilebiliyor. Mat rujların dudaklardaki kuruluk hissi tabusunu yok eden Huda Beauty likit rujlar aksine dudağı nemlendirerek dudakların sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Markanın yaratıcısı Huda Kattan’ın günlük kullanımlar için önerisi ise Bombshell rengi oluyor.

Haberin Devamı

Fiyatı: 155 TL

Desert Dusk Palette – Far Paleti

Çölün sırlarını açığa çıkaran Desert Dusk far paleti Dubai’deki Huda’yı çevreleyen keskin nüansları ve çarpıcı manzaraları gözler önüne seriyor. Güneş battıkça ve renkler ile gölgeler kuma vurdukça Orta Doğu, süslü bir gökyüzüyle bu dinamik renk paletinin içinde hayat buluyor. Paletteki farlar, mat ve duokrom holografik pigmentlerle eşsiz dokular sunuyor ve çok çeşitli renkler sağlıyor. Palet içeriğinde 8 kre>