Türkiye (Son Dakika) Malatya'da 5 eve pompalı tüfekle saldırı!

Malatya'da 5 eve pompalı tüfekle saldırı!

Paylaş
Malatya'da 5 eve pompalı tüfekle saldırı!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinin Başak Köyü'nde 5 ayrı eve pompalı tüfekle düzenlenen saldırıda 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Olay, Basak Köyü'nde meydana geldi. Ali Kaya, iddiaya göre 1.5 yıl önce 36 yaşındaki Tamo Arayıcı'ya cinsel saldırıda bulundu. Şikayet üzerine Ali Kaya tutuklandı. 2 ay önce tahliye edilen Ali Kaya ile Arayıcı ailesi arasında kavga devam etti.

Haberin Devamı

Ali Kaya, Bugün saat 01.00 sıralarında aynı ailenin fertlerinin oturduğu 5 evin kapılarını çalarak, pompalı tüfek ile ateş etti. Kapıyı açmayan evlere de pencereden ateş eden Ali Kaya, ölüm kustuktan sonra kaçtı.

Saldırının bildirilmesi ardından köye sevk edilen ambulanslar yaralıları hastaneye kaldırdı. Yapılan incelemede 38 yaşındaki Murat Sarıkaya ile 55 yaşındaki Fadime Çalışkan'ın olay yerinde öldüğü belirlendi, Tamo Arayıcı ise kaldırıldığı Hekimhan Devlet Hastanesi'nde öldü. Yaralılar Hikmet Arayıcı ve Bessey Arayıcı ise ilk olarak Malatya Devlet Hastanesi ardından da Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

'KÖYÜ BASTILAR SANDIK'

Yaralanan Bessey Arayıcı'nın eşi Hüseyin Arayıcı, "Ali Kaya ile aramızda hiç bir sıkıntı yok. Kapı komşumuz. Eşimin de amcasını oğlu. Hanım pencerenin perdesini çeker çekmez, tüfekle ateş açtı. Biz köyü bastılar sandık" dedi.

Jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri alırken kaçan Ali Kaya'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı

DHA