Gündem Malatya'da askeri araç kaza yaptı: 1 şehit

Malatya'da askeri araç kaza yaptı: 1 şehit

Paylaş
Malatya'da askeri araç kaza yaptı: 1 şehit

Malatya'da askeri personel taşıyan servis otobüsü yokuş aşağı inerken dönüş yolunda freni patlayınca apartmanın 2'nci katına girdi

Kazada askeri serviste görevli muhafız piyade er Sinan Akdeniz şehit olurken, şoför ile ev sahibi çift yaralandı. Kaza saat 18.00 sıralarında Beydağı Mahallesi Kanalboyu Caddesi'nde meydana geldi.

Haberin Devamı

Askeri personeli TOKİ konutlarına bırakan Ahmet Karaçoculu yönetimindeki servis otobüsü, dönüş yolunda yokuş aşağı inerken freninin patlaması sonucu hızlanarak virajı alamayınca apartmanın ikinci katından içeri girdi.

Kazada 7'nci Ana jet üs Komutanlığı'nda vatani görevini yapan ve servis aracında muhafız olarak görevli piyade er Sinan Akdeniz’in şehit olurken, şoför Karaçoculu ile evde bulunan Hüseyin Duran ve eşi Yüksel Duran çifti yaralandı.

Duran çifti ile bolkundan bir kısmı oturma odasına kadar giren otobüste sıkışan ve sivil savunma ekiplerinin çabası sonucu kurtarılan şöför Ahmet Karaçoculu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.