Gündem Malatya'da iki erkek cesedi bulundu

Malatya'da iki erkek cesedi bulundu

Paylaş
Malatya'da iki erkek cesedi bulundu

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde, iki kişinin cesedi bulundu

Doğanşehir ilçesi Erkenek beldesindeki Karanlık Dere’de balık avlayan bir vatandaş, suyun içinde ceset görerek durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerinde inceleme başlatan jandarma ekibi, Sivil Savunma Müdürlüğü ile Malatya Belediyesi İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma ekibinden yardım istedi.

İKİ ERKEK CESEDİ

Kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, suda iki cesedin olduğu tespit edildi. Cesetlerden biri çıkarılırken diğerinin çıkarılması için çalışma sürüyor. Cesetlerdeki çürümeden dolayı kimlik tespiti yapılamadığı öğrenildi.

CESETLERDEKİ ÇÜRÜMEDEN KİMLİK TESPİTİ YAPILAMADI

Cesetlerin, bir süre önce Elazığ’da kaybolan iki gence ait olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarmanın, teşhis için kayıp gençlerin yakınlarını olay yerine getireceği bildirildi.

Erkenek beldesinde, uçuruma yuvarlanmış olarak bulunan bir otomobil, 20 Şubat 2010 tarihinde kurtarma ekipleri tarafından çıkarılmış ancak otomobilin içinde olduğu tahmin edilen Rıdvan Tıraş ve Onur Üzel’in cesedine rastlanamamıştı.

Tıraş ve Üzel, son olarak 4 Şubat akşamı Tıraş’ın çalıştığı Elazığ Sanayi Sitesi’nde görülmüş, bu tarihten itibaren çocuklarından haber alamayan aileler, güvenlik güçlerine başvurmuştu.

Üzel ile Tıraş’ın içinde bulundukları tahmin edilen kaza geçiren otomobilin, bir akaryakıt istasyonunda güvenlik kameralarınca görüntülendiği de ortaya çıkmıştı.