Magazin MAli muhabirle yumruk yumruğa!

MAli muhabirle yumruk yumruğa!

Paylaş
MAli muhabirle yumruk yumruğa!

Mehmet Ali Erbil, 1.5 ay önce kendisini Kuruçeşme sahilinde, uzun boylu esmer bir kızla çektiği için ağır küfürler ettiği Sabah gazetesi muhabiri Mustafa Deryahan'la önceki gün Akmerkez'de kavga etti

İddiaya göre Deryahan, Akmerkez’de olduğunu öğrendiği Erbil’in yanına giderek üzerine yürüdü. Erbil’in karşılık vermesiyle yaşanan arbedeye, menajer Stelyo Pipis ve güvenlik görevlileri müdahale etti.

Haberin Devamı

Erbil, olayın ardından avukatından savcılığa suç duyurusunda bulunmasını istedi. Akmerkez’in güvenlik kamerası kayıtlarını mahkemeye delil olarak sunacaklarını belirten Erbil, “Böyle bir terbiyesizliğe sessiz kalmam imkânsızdı. Konu yargıya intikal ettiği için daha fazla konuşmayı uygun görmüyorum” dedi.

Deryahan ise Erbil’in kendisine ağıza alınmayacak küfürler ettiğini ve bunları hazmedemediğini söyledi.

‘Arkadaş olduklarına inanmak istiyorum’

Öte yandan Mehmet Ali Erbil, eski eşi Tuğba Coşkun’un Bodrum’da Önder Fırat’ın arabasında görüntülenmesiyle ilgili olarak yorum yapmak istemedi. Daha önce Coşkun ile Fırat’ın birlikte olduğu iddia edilmiş, Erbil “Tuğba yakın bir aile dostumuzda birlikte olacak kadar şerefsiz değil. Önder aile dostumuz. Bodrum’da aynı sitede yazlığımız var” demişti. Fotoğrafı görünce moralinin bozulduğu öğrenilen Erbil’in yakın çevresine “Arkadaş olduklarına inanmak istiyorum” dediği belirtildi.

Haberin Devamı

MİLLİYET