Magazin Mali'nin aşkı 26'lık mı?

Mali'nin aşkı 26'lık mı?

Paylaş
Mali'nin aşkı 26'lık mı?

Mehmet Ali Erbil'in 26 yaşında genç bir sevgilisi olduğu iddiası kulaktan kulağa yayılıyor. Erbil, hayatında kimsenin olmadığını söylese de, boşanma sonrası ilk kıvılcımlar, Beyoğlu'nda hissedildi

Tuğba Coşkun’dan boşandıktan sonra yaşadığı boşluğu çocuklarıyla doldurduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil’in sessiz sakin dönemi uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Bir süredir 26 yaşında genç bir kızla flört ettiği konuşulan Erbil, geçen günlerde kimliği belirsiz kız arkadaşıyla Beyoğlu’ndaki Nizam Pide’de görüntülendi. Çiftin kamera görüntüleri dün ortaya çıktı.

Menajeri Stelyo Pipis’in de aralarında olduğu bir grup arkadaşıyla yemek yiyen Erbil, masada genç kızla samimi bir şekilde sohbet etti. Fakat aşk iddialarını reddetti.

Ünlü şovmen mekan çıkışı diğer arkadaşlarının yanında yürümeyi tercih etti. 53 yaşındaki Erbil, önceki iki evliliğini de genç kızlarla yaptı. Evlendiklerinde 27 yaşında olan Tuğba Coşkun’dan 21, Sedef Altuntaş’tan 25 yaş büyüktü.

Erbil’in iki evliliği de uzun sürmedi. Boşandıktan sonra adı Miss Turkey finalistlerinden Ayça Kuru’yla anılan Mehmet Ali Erbil, bu iddiayı da reddetmişti.

Haberin Devamı