Magazin Mali'yi Adnan Bey yaktı

Mali'yi Adnan Bey yaktı

Paylaş
Mali'yi Adnan Bey yaktı

Mehmet Ali Erbil'in, sunuculuğunu yaptığı yarışma “Çarkıfelek”te “Aşk - ı Memnu” dizisinin Adnan Bey'i için söylediği “Godoş” lafına RTÜK'ten ceza geldi

RTÜK üyeleri Erbil’in sarfettiği “Eşini pazarlayan ya da eşinin başkalarıyla birlikte olmasına göz yuman adam” anlamına gelen kelimeyi sakıncalı buldu ve genel ahlâk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle Star TV’ye ceza vermeye karar verdi.

Haberin Devamı

RTÜK üyesi Hülya Alp “Erbil, kullandığı sözcük, ifade ve yaklaşımlarıyla zaten muzur bir tiplemeyi canlandırıyor” diyerek itiraz etti. Mehmet Ali Erbil ise“RTÜK’ün kararlarına karşı boynumuz kıldan ince ama dizide de Adnan Bey’in eşi başkasıyla birlikte olmuyor muydu?” dedi.

'TUĞBA'^NIN DEKLARE ETTİĞİ BİR İLİŞKİ YOK'

Mehmet Ali Erbil, geçen hafta eski eşi Tuğba Coşkun’un adının aşk dedikodularına karıştığı ancak sürekli inkâr ettiği işadamı Önder Fırat’ın Bodrum’da otomobilinde görüntülenmesiyle ilgili olarak ise “Arayıp Tuğba’ya böyle bir şey var mı diye bile sormadım. Çünkü beni ilgilendirmez. Ancak böyle bir ilişki yaşadığına inanmıyorum. Çünkü Tuğba’nın bana deklare ettiği bir şey yok” dedi.

Haberin Devamı