Ekonomi Maltepe ve Fikirtepe'de lüksü ucuza satıyor

Maltepe ve Fikirtepe'de lüksü ucuza satıyor

Paylaş
Maltepe ve Fikirtepe'de lüksü ucuza satıyor

İstanbul Maltepe ve Fikirtepe’deki lüks projelerde uygun fiyat ve ödeme avantajları sürüyor

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat ortaklığıyla yapılan İstanbul Maltepe’deki ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’deki ‘Evinpark Kadıköy’de ödeme avantajları sürüyor.

Sefa İnşaat Başkanı Sefa Öztürk, Evinpark Ada & Tepe’de daire metrekare fiyatlarının 7 bin liradan başladığını söyleyerek, “Burada evlerimizi 0.88 faiz ve 120 ay vade fırsatıyla satıyoruz. Evinpark Kadıköy’de ise metrekare fiyatları ise 8 bin liradan başlıyor” dedi.

EVİNPARK ADA&TEPE


10 bloklu projede 432 konut ve 37 mağaza var. Daireler 2+1’den 4+1 dublekse kadar değişiyor. Büyüklükleri ise 85 ile 260 metrekare arasında. Evler, Haziran 2018’de teslim edilecek. Projede; çocuk parkı, yürüyüş parkuru, fitness center, açılır-kapanır havuz, sauna, Türk hamamı, buhar odası, kafeler ve amfitiyatro bulunuyor. Her daireye özel otopark da veriliyor.

EVİNPARK KADIKÖY


3 bloklu ‘Evinpark Kadıköy’de ise 467 konut, 84 mağaza ve ve alışveriş merkezi bulunuyor. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde. Teslimlerin Haziran 2019’da yapılacağı projeden kişiye özel ödeme seçenekleri ile daire sahibi olmak mümkün. ‘Evinpark Kadıköy’de; açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam ve buhar odası, kapalı otopark, 24 saat kameralı güvenlik sistemi yer alıyor.

Haberin Devamı