Gündem Maltepe'de kaza: 6 yaralı

Maltepe'de kaza: 6 yaralı

Paylaş
Maltepe'de kaza: 6 yaralı

Maltepe'de otomobiliyle aşırı hız yapan Gözde Civan (23), başka bir otomobile çarptıktan sonra takla attı. Otomobildeki 5'kişiden 2'si ağır, çarptığı otomobildeki bir kişi ise hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası yapılan kontrolde sürücü Civan'ın ehliyetsiz olduğu belirlendi.

Kaza, saat 03.00 sıralarında E-5 Karayolu Küçükyalı mevkiinde meydana geldi. Gözde Civan’ın kullandığı içerisinde 5 kişi bulunan 34 ZT 359 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak, Muzaffer Tokat’ın (50) kullandığı 34 HB 3614 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Haberin Devamı

Daha sonra taklalar atarak savrulan otomobil bariyerlere çarparak durdu. Kaza sonrası otomobildekilerden sürücü Gözde Civan ile yanındaki Hakan Deniz otomobilde sıkıştı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden kurtarılan Civan ve Deniz’le birlikte yaralanan Sedat Lokmanoğlu (28), Bahar Kayacan (25) Gamze Temel (23) ve diğer otomobilin sürücüsü Muzaffer Tokat ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan ikisinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Gözde Civan’ın hastanedeki ifadesinde arkadaşlarıyla eğlenceden döndüklerini ve arkadaşları alkollü olduğu için ehliyeti olmamasına rağmen otomobili kendisinin kullandığını söylediği belirtildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Muzaffer Tokat’ın da yapılan alkol muayenesinden 1.33 promil alkollü olduğu belirlendi.