Türkiye (Son Dakika) Maltepe'de pompalı tüfekli çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Maltepe'de pompalı tüfekli çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Paylaş
Maltepe'de pompalı tüfekli çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Maltepe'de eğlence merkezine giden bir grupla işyeri sahipleri arasında çıkan pompalı tüfekli çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olayın ardından zanlılardan biri elindeki pompalı tüfekle kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı

Olay, Maltepe Cevizli Mahallesi’nde bulunan bir eğlence merkezinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre A.Y.(31), M.S. (27), M.S. (22), V.S. (31) ve A.N. (32) isimli şahıslar ile S.Y. (19), A.Y.Y. (23), S.A. (33), M.A. (28), Ö.G. (28) ve N.K. (43) isimli şahıslar arasında bir eğlence merkezinde kavga çıktı. Eğlenmeye gelen A.Y., V.S., M.S., M.S. isimli şahısların burada kavga çıkarması üzerine işyeri sahiplerinden N.K. ve S.A ve çalışanlar şahısları dışarıya çıkardı.

Haberin Devamı

POMPALI TÜFEKLE KURŞUN YAĞDIRDI

Eğlence merkezinde dışarıya çıkarılan şahıslar aynı gün tekrar olay yerine gitti. Şahıslardan M.S. elindeki pompalı tüfekle işyerine ateş açtı. Bunun üzerine işyeri sahiplerinden S.A. da pompalı tüfekle ateşe karşılık verdi. Çıkan pompalı çatışmada A.Y. pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybederken M.S. (27) de yaralandı. Çıkan çatışma sonucu olay yerine polis sevk edildi.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer29971","29971","201504","29971-294084.jpg","1", "0","İstanbul’da pompalı tüfekli çatışma: 1 ölü, 1 yaralı!");

Polis olayla ilgili başlattığı çalışma sonucu M.S. ve S.A’yı yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlılardan biri ise kaçarken elindeki pompalı tüfekle güvenlik kamerasına yakalandı.