Spor Manchester açıkladı! 20 milyon Euro...

Manchester açıkladı! 20 milyon Euro...

Paylaş
Manchester açıkladı! 20 milyon Euro...

İngiliz devi Manchester United, Sporting Lizbon'un 24 yaşındaki Arjantinli oyuncusu Marcos Rojo'yu renklerine bağlarken, Di Maria için teklifte bulundu

Premier Lig'de yeni sezona yenilgi ile başlayan Manchester United'da transfer çalışmaları hızlandı. İngiliz devi, Sporting Lizbon'un Arjantinli defans oyuncusu Marcos Rojo'yu 16 milyon Pound (20 milyon Euro) bonservis bedeli karşılığında transfer etti.

Arjantin Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası'nda forma giyen Rojo, başarılı bir performans sergilemişti. Transferinin ardından konuşun Arjantinli "Dünyanın en büyük kulüplerinden birine transfer oldum. Hayallerim gerçek oldu" dedi.

DI MARIA İÇİN 62 MİLYON EURO

Kırmızı Şeytanlar'ın Portekizli kanat oyuncusu Nani de sezon sonuna kadar Sporting Lizbon'a kiralandı. Nani'nin takımdan ayrılması ile ManU'nun Di Maria transferi ihtimali kuvvetlendi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Angel di Maria için Real Madrid'e 50 milyon Pound (62 milyon Euro) teklif eden Manchester United, İspanyol kulübünün cevabını beklemeye geçti.

EDIN DZEKO İMZAYI ATTI

Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City, golcü oyuncu Edin Dzeko'nun sözleşmesini 4 yıl daha uzattı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Bosna Hersekli golcünün 2018 yılına kadar City forması giyeceği belirtildi.

Manchester City, yaz transfer döneminde Sergio Agüero, Samir Nasri, Aleksandar Kolarov, Vincent Kompany ve David Silva'nın sözleşmelerini de uzatmıştı.

Sercan SAPANATAN (DHA)

Haberin Devamı