Spor Manchester United - Sevilla maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Manchester United - Sevilla maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Paylaş
Manchester United - Sevilla maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16'turu ikinci maçında Manchester United ile Sevilla 0-0'ın rövanşında karşı karşıya gelecek. Peki, Manchester United - Sevilla maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bir tarafta Mourinholu İngiliz devi Manchester United... Diğer tarafta La Liga'da son haftalarda istikrarsız bir görüntü çizen İspanyol ekibi Sevilla... Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında karşı karşıya gelecekler. Deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kalan Manchester bu avantajı kullanarak turu geçmek istiyor. Sevilla ise deplasmanda zoru başararak turu geçme peşinde...

Manchester United - Sevilla maçı hangi kanalda, saat kaçta?


13 Mart Salı günü saat 22:45'de başlayacak dev mücadele TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak.

İngiliz ekibi Manchester United bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele etti. Kırmızı Şeytanlar Basel, CSKA Moskova ve Benfica'nın yer aldığı gruptan 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak lider çıktı.

Manchester United İngiltere Premier Lig'de ise çıktığı 30 maçta 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Manchester United 78 puanlı Manchester City'nin ardından 65 puanla 2. sırada bulunuyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Spartak Moskova ve Maribor'un yer aldığı E Grubu'nda oynayan Sevilla gruptan 2. sırata çıktı. 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubilyet ile 9 puan topladılar.

Sevilla La Liga'da ise bu sezon istikrarsız bir görüntü çiziyor. 28 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan İspanyol ekibi 45 puan ile 5. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı