Spor Mancini çıldırdı: Paredes ve Manolas için 70 milyon euro

Mancini çıldırdı: Paredes ve Manolas için 70 milyon euro

Paylaş
Mancini çıldırdı: Paredes ve Manolas için 70 milyon euro

Mircea Lucescu'nun ardından Zenit'in başına geçen Roberto Mancini, bir dönem Galatasaray'da uyguladığı gibi birçok pahalı transferi Rusya'ya getirmek istiyor.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, bir dönem Sarı-Kırmızılılar'da olduğu gibi Zenit'te de birçok oyuncuyu yüksek meblağlara kulübe getirecek gibi görünüyor.

MANOLAS İÇİN 40 MİLYON


Zenit ve Roma arasında bir ara Türk kulüpleriyle de adı anılan Kostas Manolas için görüşmelerin sürdüğü Roma'nın 40 milyon euro istediği, Zenit'in ise 35 milyon euro önerdiği belirtildi.

PARADES'İ DE İSTİYOR


Sky Sport Italia'da yer alan habere göre; Mancini'nin Manolas'ın yanında, yine Roma'nın futbolcusu olan Arjantinli orta saha Leandro Paredes'i de istediği, Sarı-Kırmızılılar'ın da Arjantinli için yine 30-35 milyon euro civarında bir bonservis talep ettiği yazıldı.

Eğer bu iki transfer gerçekleşirse Roberto Mancini, kısa sürede Zenit'e 70 milyon euroluk fatura çıkarmış olacak.

GALATASARAY'A KİMLERİ GETİRMİŞTİ?


Hatırlanacağı üzere 2013/2014 sezonun devre arasında İtalyan teknik adamın isteğiyle İzzet Hajrovic 3,5 milyon euro, Koray Günter 2,5 milyon euro, Lucas Ontivero 2 milyon euro, Salih Dursun 2 milyon 750 bin euro, Alex Telles de 6 milyon euroya Galatasaray'a transfer olmuş, Sarı Kırmızılılar da şampiyonluğu Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'sine kaptırmıştı.

(Fanatik)

Haberin Devamı