Spor "Mancini derbi ortamını bilemez"

"Mancini derbi ortamını bilemez"

Paylaş
"Mancini derbi ortamını bilemez"

Fenerbahçeli Caner Erkin, Galatasaray derbisi öncesi konuştu. Galatasaray'ın eksikleri olmasının kendilerini rahatlatmadığını belirten Caner, Mancini'nin ise Türkiye'deki derbi ortamını bilemeyeceğini dile getirdi

Fenerbahçe'nin bu sezon parlayan yıldızı olan Caner Erkin, Akşam gazetesine açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini’nin Türk futbolunu henüz bilmediğini ifade eden başarılı sol bek, "Mancini, dünyaca ünlü bir teknik direktör. Daha yeni geldi ve yavaş yavaş alışacak. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin anlamını derbiyi oynadıktan sonra anlayacaktır" diye konuştu

Sarı kırmızılı takımın Fildişi yıldızı Drogba'yı çok kaliteli, çok tehlikeli bir futbolcu olarak tanımlayan Caner, Muslera ve Sneijder’ın derbide oynamayacak olmasıyla ilgili "Muslera çok kaliteli bir kaleci. Türkiye’nin en iyilerinden bir tanesi, Volkan’la beraber. Biraz dezavantaj olacaktır Galatasaray açısından. Sneijder’ı da söylemeye gerek yok, çok önemli futbolcu. Onlar için bir eksik olacaktır. Ama sonuçta bu Galatasaray takımı. Kim oynarsa oynasın Galatasaray’ın her futbolcusu kaliteli olduğu için eksik olarak görmeyeceğiz" ifadeseni kullandı.

Saracoğlu’nda 14 yıldır yenilmediklerini hatırlatan Caner,"İnşallah bu istatistik devam eder. Yenileceğimizi de zannetmiyorum. Normal rutin bir hafta gibi hazırlanıyoruz. Bu maça konsantre olmaya gerek yok. Derbi sonuçta" dedi.

Galatasaray’la aradaki farkın 9 puana çıkması durumunda ligin biteceğini görüşlerine katılmadığını belirten Fenerbahçeli oyuncu, "Lig hiçbir zaman bitmez. 9 puan, 3 puanlı sistemde yüksek bir puan avantajı değil" ifade etti.

Haberin Devamı