Mangaldan önce eti terbiyeleyin
Mangalta pişirilen etlerin kanser riski oluşturduğu belirtildi
25 Mayıs 2010 , Salı 05:00
Amerika’daki Kansas Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre; mangalda pişirilen etler kısa sürede yüksek ısıya maruz kaldığından kanser riski oluşturuyor.
Mangal yapmadan önce eti kimyon, kişniş, Çin zencefili, rozmarin ve zerdeçal gibi baharatlarla terbiyelemenin bu riski önemli ölçüde azalttığı açıklandı
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Uykudaki gizli tehlike! Hayat boyu peşinizi bırakmayacak hastalığa yol açıyor
- Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak depresyon ve anksiyeteyi iyileştiriyor
- Polen alerjisi deyip geçmeyin: Bağışıklığı düşürüyor
- Alerjik çocuklar için uzmanından uyarı: Polenlerin yoğun olduğu saatlerde dışarıya çıkmamalı
- Uzman isim açıkladı: Deterjanlar besin alerjilerinin gelişimine zemin hazırlıyor