Magazin Manga'nın solisti sahnede yere yığıldı

Manga'nın solisti sahnede yere yığıldı

Paylaş
Manga'nın solisti sahnede yere yığıldı

Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek Manga'nın solisti Ferman Akgül, sahne çalışması sırasında yere yığıldı

Eurovision şarkı yarışmasında bu yıl ülkemizi "We Could be the Same" şarkısı ile temsil edecek Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Beyoğlu Ghetto adlı gece kulübünde prova sırasında fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Sahnede şarkı söylerken kalbinde çarpıntı hisseden Ferman'ı, grup arkadaşları ve menajeri, Taksim’deki Alman Hastanesi'ne kaldırdı. Ferman’ın rahatsızlığını teşhis etmek için hastanede bazı tetkiklerin yapıldığı öğrenildi. Akgül'ün bir süre daha hastanede gözetim altında tutulacağı belirtildi.

YAKINLARI HASTANEYE KOŞTU

Bu arada haberi duyan yakınları hastaneye akın etti. Grubun menajerlerinden Selim Serezli, yaptığı açıklamada Ferman Akgün’ün sahne performansı çalışması sırasında rahatsızlandığını söyleyerek "kalbinde çarpıntı hissetmiş. Fenalaşınca hastaneye kaldırdık. Durumu şimdi iyi, kendisiyle konuşuyoruz. Doktorların, Ferman'ın rahatsızlığı ile ilgili tetkikleri sürüyor." dedi.

TANITIM İÇİN BULGARİSTAN'A GİDECEKLER

Avrupa’da tanıtım turlarına Bulgaristan’la başlayacaklarını söyleyen Serezli, “eğer doktorlar izin verir hastaneden çıkarsa turlarda aksama olmayacak. Şimdi doktorların vereceği kararı bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Erhan TEKTEN - İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı