Gündem Manikürcü kızın kirli oyunu

Manikürcü kızın kirli oyunu

Paylaş
Manikürcü kızın kirli oyunu

Ellerine bakım yaptığı kadının kocasını anlattığına kulak şahidi olan manikürcü kadın şeytani bir plan yaptı

Adana'da kuaförde manikür yaptığı N.Z. (39) adlı kadını telefonla konuşurken dinleyip, eşini aldattığını öğrendikten sonra, kendisini polis gibi tanıtıp şantaj yaptığı iddia edilen Ayşegül K. (23) ve arkadaşları Tamer Y. (32), Ali Y. (21) ve Tunay E. (21), yakalandı.

Kuaföre giden N.Z., evli olmasına rağmen iddiaya göre ilişki yaşadığı erkekle telefonla konuşurken Ayşegül K.’ya manikür yaptırdı. Müşterisinin telefonun numarasını bulan Ayşegül K., kendisini Ahlak Büro Amirliği’nde polis gibi tanıtarak, ilişkisini bildiğini belirtip N.Z.’yi tehdit ederek buluşmak istediğini söyledi.
Ayşegül K., buluşmayı kabul eden N.Z.’nin yanına arkadaşları Tamer Y., Ali Y. ve Tunay E.’yi gönderdi. İddiaya göre polis gibi davranıp, birbirlerine ‘amirim, komiserim’ diye hitap eden şüpheliler, buluştukları kadına ilişki teklif ederek para istedi. Ancak N.Z., şüphelilerin kimlik göstermemesi ve telsiz ve tabancalarının olmamasından şüphelenerek ikinci kez buluşmak istediğini söyleyip, ayrıldı.

Haberin Devamı

Yaşadıklarını polise anlatan N.Z., ertesi gün ikinci buluşmaya Ahlak Büro Amirliği’nde görevli polislerle birlikte gitti. Gerçek polisleri karşısında gören şüpheliler, kaçmaya fırsat bulamadan yakalandı. Manikürcü Ayşegül K. da çalıştığı kuaförde yakalandı.

Emniyette sorgulaması tamamlanan şüpheliler, ‘kendilerini polis olarak tanıtıp tehdit ve şantaj yapmak’ suçlaması ile adliyeye sevk edildi.

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA, (DHA)