Türkiye (Son Dakika) Manisa'da acil servis önünde akılalmaz olay! Doktorun başına cam tabla düştü

Manisa'da acil servis önünde akılalmaz olay! Doktorun başına cam tabla düştü

Paylaş
Manisa'da acil servis önünde akılalmaz olay! Doktorun başına cam tabla düştü

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde faaliyet gösteren özel bir hastanede görevli kadın doktor, yan binanın altıncı katından rüzgar nedeniyle kopan cam tablanın başına düşmesi sonucu ağır yaralandı. Acil ameliyata alınan Ulviye Uzar, hayati tehlikeyi atlattıktan sonra yaptığı açıklamada, 'Sorumlular hakkında yasal haklarımı arayacağım' dedi

Sakarya Mahallesi'ndeki özel hastanenin acil servis bölümünde nöbetçi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ulviye Uzar, çay içmek için servis önündeki banka oturdu.

Ulviye Uzar arkadaşlarıyla sohbet ederken başına hastanenin yanındaki bir binanın son katından cam tabla düştü.

İLK MÜDAHALEYİ ARKADAŞLARI YAPTI


Olayda yaralanan ve aniden yere yığılan doktora ilk müdahaleyi mesai arkadaşları yaptı. Görevli olduğu hastanede ameliyat edilen Uzar'ın, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


'SORUMLULAR HAKKINDA YASAL HAKLARIMI ARAYACAĞIM'


Uzar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çay içmek için servis önündeki bankta oturdukları sırada yandaki binanın 6'ncı katındaki cam tablanın üzerilerine düştüğünü söyledi. Arkadaşının kazayı kıl payı atlattığını anlatan Uzar, "Arkadaşım, ’Bir gürültü duydum.’ dedikten sonra uzaklaşmaya çalıştı ben de kafamı korumak için refleks gösterdim. Vücudumun belirli bölümlerinde cam kesikleri var. Her şey saniyeler içerisinde oldu. Aynı binada daha önce de olmuş. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağım. Sorumlular hakkında yasal haklarımı arayacağım" diye konuştu.


HAYATİ TEHLİKESİ YOK


Hastanenin başhekimi Hasan Hemmati de cam tablanın rüzgar nedeniyle düştüğünü belirtti. Cam parçalarının meslektaşında ciddi yaralara neden olduğunu anlatan Hemmati, "Gerekli müdahale yapıldı ve hastamızın şu anda hayati tehlikesi yok."

Haberin Devamı