Yaşam Manisa'da düğün gecesi korkup kaçan damat bakın nerede bulundu!

Manisa'da düğün gecesi korkup kaçan damat bakın nerede bulundu!

Paylaş
Manisa'da düğün gecesi korkup kaçan damat bakın nerede bulundu!

Manisa’da geleneksel olarak düğün sonrası damada yapılan şakalardan ve eziyetlerden korkan 28 yaşındaki damat Ferhat Balaban, 22 sağdıcının arasından gelini bırakarak kaçmıştı. Damadın eniştesine sığındığı ortaya çıktı

Manisa’nın Yunusemre İlçesi'ne bağlı Yuntdağı bölgesindeki Yağcılar Mahallesi’nde fıkraları aratmayan bir olay yaşandı.

Berivan-Ferhat Balaban çiftinin düğününde kız alma töreninin ardından damadın gelini bırakıp kaçması mahalle halkını da ikiye böldü.

Kimi damadın kaçarak iyi yaptığını belirtirken, kimileri de damadın daha önce kendisinin de yaptığı şakalardan nasiplenmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi.

KORKTUĞU İÇİN KAÇTI


Düğün sonrası gelini bırakıp kaçan damat Ferhat Balaban günün konusu olurken, damadın sağdıçların yapacağı şakalardan haberdar olması üzerine başına geleceklerden korktuğu için kaçtığı öğrenildi. Sabaha kadar damadın gelmesini bekleyen sağdıçları ise damada yapacakları şakanın yerine yaşadığı korkunun yettiğini söyledi.

DAMAT BULUNDU!


Manisa’daki eniştesine sığınan damadın ise eve geliş görüntüleri, sosyal medya hesabı üzerinden ‘İçerde’ dizisinin müziği eşliğinde ‘Damat yine olsa yine kaçarım dedi’ yazısıyla paylaşıldı.




Gelini bırakıp kaçan damadı bulana ödül!

Haberin Devamı