Spor Manisa golü hatırladı

Manisa golü hatırladı

Paylaş
Manisa golü hatırladı

Turkcell Süper Lig'de 21. haftada uzatma dakikalarında yediği golle Fenerbahçe ile berabere kalan Manisaspor, ligde 3 haftanın ardından gol attı

Ligde en son 11. haftada deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup eden Ege temsilcisi, bu maçın ardından 10 haftada 1 hükmen galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda kalesinde 15 gol gören Manisaspor, sadece 5 gol attı.

İSAAC, 2 GOLLE DÖNDÜ

Topladığı 20 puanla 16. sırada bulunan Manisaspor, 3 maç aradan sonra gol attı. Ligin ikinci devresinde gol sevinci yaşayamayan Manisaspor’un dünkü gollerini Trabzonspor’dan kiralanan Promise İsaac (2) attı.

Nijeryalı oyuncu ligde en son golünü 25 Ekim 2009’da oynanan 10. hafta müsabakasında Antalyaspor’a karşı atmıştı. Ligde Manisaspor formasıyla 6. golüne ulaşan Nijeryalı futbolcu, en son 2008-2009’da Trabzonspor’un Konyaspor’u yendiği müsabakada Konyaspor filelerini 2 kez havalandırmıştı.

Manisaspor, ligde en son 11. haftada Gençlerbirliği’ne karşı 2 gol atmıştı. Mesut Bakkal’ın görevden ayrılmasının ardından ilk lig maçında geçen hafta Trabzonspor’dan puan alamayan Reha Kapsal, Fenerbahçe maçıyla ligdeki ilk puanın elde etti.

Manisaspor bugüne kadar ligde oynadığı Bursaspor, Ankaragücü, ligin ilk devresindeki Fenerbahçe, Denizlispor ve Antalyaspor maçlarından sonra dün de yine Fenerbahçe karşısında 80. dakikadan sonra yediği gollerle toplam 9 puan yitirdi.

LİGDE ZORLU VİRAJ

Ligde gelecek haftadan itibaren üst üste düşme hattındaki rakipleriyle karşılaşacak Manisaspor, gelecek hafta Sivasspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra Diyarbakırspor ve Denizlispor’u Manisa’da ağırlayacak. Ege temsilcisi daha sonra Bursaspor deplasmanına gittikten sonra Manisa’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek.

Haberin Devamı