Spor Manisa hızlı hücumlarla vuracak

Manisa hızlı hücumlarla vuracak

Paylaş
Manisa hızlı hücumlarla vuracak

Manisaspor'da cuma akşamı oynanacak Beşiktaş maçı için geri sayım başlarken, Hikmet Karaman rakibi hızlı hücumlarla vurmanın planlarını yapıyor

Beşiktaş’a Trabzonspor karşısında canlı olarak izleyen Karaman, bugünkü idmanda kontratağa yönelik çalışmalara ağırlık verirken, forvet oyuncuları ile Yiğit İncedemir’e bol bol şut attırdı.

Beşiktaş’ın tam bir yıldızlar topluluğu olduğunu dile getiren Karaman, "Rakibin gerçekten çok önemli oyuncuları var. Ama biz de Kayserispor önünde iyiydik. Bu maçta düşündüklerimizi sahaya doğru yansıtabilirsek, istediğimizi alırız" dedi.

Takım olarak iç sahada da, deplasmanda da iyi futbol oynadıklarını kaydeden Hikmet Karaman, düşme hattından iyice uzaklaşınca bu kez "UEFA Kupası’na katılabilir miyiz?" sorusunun gündeme geldiğini sözlerine ekleyerek şunları söyledi:

"O işler kolay değil. Takımın, yedeklerin, yönetimin, şehrin hazır olması gerekir. Manisa’da toplam üç çim saha var. Öncelikle kenti yönetenlerin altyapıyı hazırlaması lazım.

Daha da önemlisi, takım olmak lazım. Galatasaray kötü futbolculardan mı kurulu? Değil. Keza Beşiktaş’ta süper oyuncular var ama takım olamadılar. Takım olmak başka bir

M.Hakkı Özbayır/DHA

Haberin Devamı