Spor Manisa sıfıra demir attı

Manisa sıfıra demir attı

Paylaş
Manisa sıfıra demir attı

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 4-2 yenilen Manisaspor, ilk 3 hafta sonunda ligde mücadele ettiği 5 sezon içinde en kötü başlangıcını yaptı

Yeni sezona deplasmandaki Kardemir Karabükspor mağlubiyetiyle başlayan, geçen hafta da Ankaragücü’ne 3-0 mağlup olan Manisaspor, dün de deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-2 yenildi.

Böylece Manisaspor, ligdeki 5. sezonunda 3. hafta itibariyle en az puan topladığı haftayı geride bıraktı. İki hafta sonunda kalesinde 9 gol gören Ege temsilcisi, 3 gol attı.

PUANSIZ TEK TAKIM

Süper Lig’deki son galibiyetini hükmen kazandığı Ankaraspor maçı hariç geçen sezonun 31. haftasında Kayserispor karşısında alan Manisaspor, 3. haftayı puansız geçen tek takım oldu.

Ege temsilcisi, İstanbul’da oynadığı 19. Süper Lig maçında da galibiyetle tanışamadı. Manisaspor’un ilk golünü atan Promise İsaac, en son golünü geçen sezon 14 Şubat 2010 tarihinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe’ye karşı atmıştı.

Takımın ikinci golünü atan Simpson da en son golünü 4 Şubat 2010’daki Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında Denizlispor’a kaydetmişti.

Haberin Devamı