Spor Manisa'nın derdi sakatlık

Manisa'nın derdi sakatlık

Paylaş
Manisa'nın derdi sakatlık

Manisaspor'da cuma günü deplasmanda oynanacak Eskişehirspor maçının hazırlıkları başlarken, sakatlıklar, Hikmet Karaman'ın keyfini kaçırdı

Ligde dar bir kadro ile mücadele etmeleri yetmezmiş gibi kaleci İlker, Yiğit İncedemir, Yiğit Gökoğlan, Mehmet Güven ve Ömer Aysan'ın sakatlanmasıyla zor durumda kaldıklarını belirten Karaman, “Cuma gününe kadar bu arkadaşların iyileşmesi için dua ediyorum” dedi.

Bursaspor maçında Ömer Aysan'ın ilk yarıda sakatlanıp çıktığını, Mehmet Güven'in 20. dakikadan itibaren sakat sakat oynadığını, İlker ve iki Yiğit'in sakatlıkları yüzünden forma giyemediğini hatırlatan Hikmet Karaman, “Zaten 15-16 oyuncudan oluşan çekirdek bir kadroya sahibiz.

Kadro derinliği yaratıp, özellikle orta sahayı güçlendirmemiz lazım. Ben göreve geldiğimden bu yana Mehmet Güven ve Yiğit İncedemir sürekli oynuyorlar.

Bu arkadaşların yanına, oyuna hükmedecek isimler bulmamız lazım. Bursaspor maçında Bekir ve Ahmet'i oyuna aldık. Genç oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler ama yeterince tecrübeli değiller. Tüm bu sorunları ara transferde çözmenin yollarını arayacağız” şeklinde konuştu.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA (DHA)

Haberin Devamı