Spor Manisaspor, Bursa'ya bileniyor

Manisaspor, Bursa'ya bileniyor

Paylaş
Manisaspor, Bursa'ya bileniyor

Deplasmanda Bursaspor'la karşılaşacak Manisaspor'un teknik direktörü Reha Kapsal, "Bursaspor maçında hedefimiz kesinlikle 3 puan olacak" dedi

Kapsal, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, ligin formda ekibi Bursaspor’un aynı zamanda gizli lider durumunda bulunduğunu, rakipleriyle zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirtti.

Takımına güvendiğini bildiren Kapsal, açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Takımımın Bursaspor’u yenecek gücü var. Takım, her yönüyle iyiye doğru gidiyor.

4 maçta sadece Fenerbahçe maçında biraz sıkıntı yaşadık. Ama diğer maçlarda çok iyi işler yaptık. Isaac de bu maçla birlikte takımdaki yerini alacak.

Eminim ki daha iyi olacağız. Bursaspor maçında hedefimiz kesinlikle 3 puan olacak. Bir bütün halinde Mayıs ayında lig bittiğinde inşallah Manisaspor istenen yerde olacak."

Ege temsilcisinde Ersen Martin, Ferhat, Mehmet Güven ve Mehmet Nas sarı kart sınırında bulunuyor.

8. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Daha önce 1. Lig’de 2, Süper Lig’de ise 5 kez karşılaşan iki ekipten, bugüne kadar oynanan müsabakalarda Manisaspor ve Bursaspor’un 3’er galibiyeti bulunurken, 1 maç da berabere tamamlandı.

Manisaspor’un 8, Bursaspor’un 10 gol attığı müsabakalarda, Manisaspor, Bursa’da oynanan son iki karşılaşmada sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Ligin ilk devresinde Manisa’da oynanan müsabakayı konuk ekip 2-0 galip tamamlamıştı. Bursa Atatürk Stadı’nda 14 Mart Pazar günü saat 15.00’te oynanacak Bursaspor-Manisaspor maçını İlker Meral yönetecek.

Haberin Devamı