Spor Manisaspor deplasmanda coşuyor

Manisaspor deplasmanda coşuyor

Paylaş
Manisaspor deplasmanda coşuyor

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Manisaspor, bu sezon 6. deplasman galibiyetine ulaştı

Ligin ikinci devresindeki 4. deplasman maçında 3. galibiyetini alan Ege temsilcisi, bugüne kadar oynadığı 12 deplasman karşılaşmasında 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Kayserispor’u bu sezon kendi sahasında ilk mağlup eden takım olan Manisaspor, ilk yarıda Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’u da deplasmanda yenmeyi başarmıştı.

İKİNCİ DALYAYI IWANSKİ YAPTI


Diğer yandan "Tarzanlar" Süper Lig tarihinde 160 maçta 201 gole ulaştı. Devre arasında transfer edilen Polonyalı Iwanski’nin dün akşam attığı ilk gol, aynı zamanda Manisaspor’un 200’ncü gol oldu.

2005-2006 sezonunda Süper Lig’de mücadele etmeye başlayan Manisaspor’un ilk golünü Ankaragücü’nden Onur Acar kendi kalesine atmış, Ege temsilcisinin 100. golünü ise şu anda Trabzonspor’da forma giyen Selçuk İnan, 2 Eylül 2007’de Manisa’daki Galatasaray maçında kaydetmişti.

Kayserispor maçında 2 dakika forma giyen Manisaspor’un Fenerbahçe’den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği 1992 doğumlu Onur Karakabak, kariyerinde ilk Süper Lig maçına çıktı.

Ligde 11 Mart Cuma günü Beşiktaş’ı konuk edecek Ege temsilcisi, daha sonra sırasıyla Kasımpaşa (D), Gençlerbirliği ve Konyaspor (D) ile mücadele edecek. Dünkü maçta cezaları nedeniyle Jimmy Dixon ve Joshua Simpson’dan faydalanamayan Manisaspor’da Hüseyin Tok, Kahe, Murat Erdoğan, Ömer Aysan Barış, Yiğit İncedemir sarı kart sınırında bulunuyor.

Haberin Devamı