Spor Manisaspor Nonda'nın peşinde

Manisaspor Nonda'nın peşinde

Paylaş
Manisaspor Nonda'nın peşinde

Manisaspor Nonda'nın peşinde

Karabük yenilgisinin ardından kendi sahasında Ankaragücü'ne de mağlup olan Manisaspor, gol bölgelerinde yaşanan sorunu çözmek için Galatasaray'ın eski futbolcusu Shabani Nonda'nın peşine düştü.

Haberin Devamı

Ankaragücü maçı sonrası Kongolu futbolcu ile görüştüklerini açıklayan Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Nonda'nın transeri bir iki gün içinde bitebilir” dedi.
3-0'lık Ankaragücü yenilgisini değerlendirirken, “İyi başladığımız maçı kötü bitirdik” diyen Hakan kutlu, “İlk yarıda yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Bu arada kalemizde gördüğümüz golden sonra işler kötüye gitti. İlk 60 dakikada sergilediğimiz futbolu sürdürebilseydik, sonuç böyle olmazdı. Yine de ilk 60 dakika itibariyle geçen haftadan daha iyi oynadık. Bu performansımızı 90 dakikaya çıkarıp gol sorununu çözersek, iyi bir takım oluruz” şeklinde konuştu.
Ankaragücü'nde Teknik Direktör Ümit Özat cezalı olduğu için basın toplantısına katılan Antrenör Sedat Karabük ise şunları söyledi: “Bu sıcakta ve bu kötü zeminde doksan dakika mücadele eden iki takımı da kutluyorum. Maçın kırılma noktalarında neticeyi biz yakaladık. 2-0'dan sonra daha farklı bir skor elde edebilirdik. Savunmadaki 5 oyuncumuz da yeni. Bazen hata yapabiliyorlar. İlk maçlara bakarak sonuca dair bir şey söylenmez ama Ankaragücü iyi yolda.”

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, (DHA)