Yaşam 'Mannequin Challenge' akımına tüm okul katıldı

'Mannequin Challenge' akımına tüm okul katıldı

Paylaş
'Mannequin Challenge' akımına tüm okul katıldı

Sosyal medyada hızla yayılan 'Mannequin Challenge' (Donma akımı)'nın son örneği,tüm öğrencilerin katıldığı bir okul oldu

Sosyal medyada hızla yayılan ve hemen hemen dünyanın her köşesinde yapılmaya başlanan 'Mannequin Challenge' yani donma akımına bu kez bir Türkiye'den okul katıldı.

İsmi bilinmeyen okulun tüm öğrencileri, birkaç dakika için hareketsiz bir şekilde durdular. O dakikalar için kamera hareket etmeye ve tüm okulu gezmeye başladı.Okulun her katında hatta bahçesinde dahi devam eden 'Mannequin Challenge' gösterisi sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

MANNEQUIN CHALLENGE İLE TÜM OKUL DONDU



MANNEQUİN CHALLENGE NEDİR?

Mannequin Challenge ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida'daki Edward H. White Lisesi'nde başladı.
Kısa sürede sevilen bu akıma,ünlü isimler, futbol kulüpleri, milli takımlar da katılarak çektikleri Mannequin Challenge videolarını sosyal medyada paylaşmaya başladılar.

MANNEQUİN CHALLENGE NASIL YAPILIR?

Mannequin Challenge zamanın donup kalması üzerine kurulu yeni bir akım. Bu yeni trendin uygulanmasında ise ortamda bulunanlar hareketsiz bir şekilde donup kalmış gibi poz verirken, bir kişi ise bu insanları telefonla videoya alıyor. Hareketsiz kalanlar genellikle sıradışı poz vererek bu akımı eğlenceli hale getiriyorlar.

Haberin Devamı