Spor ManU arayı açtı

ManU arayı açtı

Paylaş
ManU arayı açtı

İngiltere Premier League'in 30. haftasında lider Manchester United, sahasında Bolton'ı 1-0 yenerken, Arsenal ise berabere kaldı

Ligde Chelsea ve Liverpool deplasmanlarından puansız dönen Manchester United, Bolton karşısında Bulgar golcüsü Berbatov’un 88. dakikada attığı golle galibiyete uzandı.

Evsahibi takımda Evans, 76. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Gelecek hafta deplasmanda West Ham United ile karşılaşacak "Kırmızı Şeytanlar", bu galibiyetin ardından puanını 63’e çıkardı.

HAFTANIN SONUÇLARI VE PROGRAMI

HAFTANIN MAÇINDA CHELSEA GÜLDÜ

Kadrosunda çok sayıda yıldız futbolcu barındıran iki takımın mücadelesinde Chelsea, sahasında Manchester City’yi 2 golle geçti. Ara transfer döneminde takıma katılan David Luiz ile 79. dakikada öne geçen "Maviler", Ramires’in 90+2. dakikada attığı golle rakibini 2-0 mağlup etti.

ARSENAL 2 PUAN KAYBETTİ

Şampiyonluğun en önemli adaylarından Arsenal, West Bromwich Albion deplasmanından bir puanla döndü. Evsahibi takımın gollerini Reid ve Odemwingie atarken, Londra ekibinin gollerini Arshavin ve Robin van Persie kaydetti.

Deplasmanda Sunderland ile karşılaşan Liverpool ise Kuyt ve Suarez’in golleriyle sahadan galibiyetle ayrıldı ve puanını 45’e çıkardı. Evsahibi ekipte Mensah, 82. dakikada kırmızı kart gördü.

GOL KRALLIĞI

Gol krallığı yarışında Manchester Unitedlı Dimitar Berbatov, 20 golle ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuyu 18 golle Carlos Tevez (Manchester City), 11 golle Andy Carroll (Liverpool), Kevin Nolan (Newcastle United), Darren Bent (Aston Villa) ve Robin van Persie (Arsenal) izliyor.

Haberin Devamı