Spor MANU defansa takviye yaptı

MANU defansa takviye yaptı

Paylaş
MANU defansa takviye yaptı

Premier Lig'de maç fazlasıyla lider olan Manchester United, Fulham'ın savunma oyuncusu Chris Smalling ile prensipte anlaştı

Manchester United Kulübü’nün internet sitesindeki açıklamaya göre, 20 yaşındaki İngiliz futbolcu ile 2010-2011 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere, prensip anlaşması yapıldı.

Fulham Teknik Direktörü Roy Hodgson, kulübün, Manchester United’ın teklifini kabul ettiğini belirterek, "Chris, yarın sağlık kontrolünden geçecek, gelecek sezondan itibaren de Manchester United oyuncusu olacak" dedi.

Smalling’in büyük bir yetenek olduğunu ve bu kalitede bir oyuncu yetiştirmekten duydukları onuru dile getiren Hodgson, "Onu Fulham formasıyla görmek isterdik, ancak Manchester United’ın teklifi karşısında da bir çocuğun geleceğinin önünde durmak olmazdı.

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson’u bu kararından ötürü sadece kutlayabilirim, Chris’in yeni takımı için büyük şeyler yapacağından kuşkum yok" ifadelerini kullandı.

İngiltere Genç Milli Takımı’nın formasını giyen Smalling, Premier Lig’deki ilk maçına geçen yıl Aralık ayında Chelsea karşısında çıkmıştı.

Haberin Devamı