Spor ManU'da Rooney endişesi

ManU'da Rooney endişesi

Paylaş
ManU'da Rooney endişesi

Manchester United Menajeri Alex Ferguson, Wayne Rooney'nin, bu hafta sonu Chelsea karşısında forma giyemeyebileceğini söyledi

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında dün gece deplasmanda Bayern Münih’e son dakikada yediği golle 2-1 yenilen Manchester United, hafta sonunda kendisini 1 puan geriden takip eden Chelsea ile sahasında yapacağı maça, yıldız futbolcusu Rooney’den yoksun çıkabilir.

Allianz Arena’daki karşılaşmanın son dakikalarında Gomez’in darbesiyle sakatlığı nükseden İngiliz futbolcu, maçın bitiş düdüğü sonrasında sahadan acı içinde sekerek ayrıldı.

AYAK BİLEĞİNDE SORUN VAR

Menajer Alex Ferguson, futbolcusunun Chelsea ile oynanacak mücadelede forma giyip giymeyeceğinin belli olmadığını belirterek, "Ayak bileğine darbe aldı. Yarını bekleyip sonucu göreceğiz. Umarım çok ciddi değildir. Cumartesi günü için durumu şüpheli olabilir ama bilmiyoruz. Bir şey söylemek için çok erken" diye konuştu.

Ayağında ezik olan Wayne Rooney, ligde cumartesi günü Bolton’a karşı oynanan maçta riske edilmeyerek dinlendirilmişti.

Yıldız futbolcu, Bayern Münih karşısında 2. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederken, bu sezonki 34. golünü atmayı başardı.

Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Chelsea, John Terry’nin attığı golle Manchester United’ı 1-0 yenmişti.

Haberin Devamı