Spor Maradona: Valdano rakibimiz

Maradona: Valdano rakibimiz

Paylaş
Maradona: Valdano rakibimiz

Diego Armando Maradona, Real Madrid'in Sportif Direktörü Jorge Valdano'nun takımdaki Arjantinlilere yeterince fırsat tanımadığını söyledi

Meksika’da 1986’da düzenlenen Dünya Kupasını kazanan Arjantin Milli Takımında Valdano ile beraber oynayan Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Maradona, TyC Sports televizyonuna yaptığı açıklamada, Valdano’nun Real Madrid’deki Arjantinlilere güvenmediğini iddia etti.

Maradona, "Real Madrid’de büyük bir rakibimiz var, Valdano. Gabriel Heinze’yi saf dışı bıraktı, Fernando Gago’yu da saf dışı bırakmak istiyor. Ancak Gonzalo Higuain’i kadroda tutuyor, çünkü Higuain, Benzema’dan çok gol atıyor" dedi.

"Arjantinli'nin, Arjantinli'ye böyle davranması hoşuma gitmiyor" ifadesini kullanan Maradona, "Şu anki Arjantin milli takımının çalışarak ve daha iyi ileşitim kurarak 1986 Dünya Kupasını kazanan takımdan iyi olabileceğini" söyledi.

Real Madrid kadrosunda, Heinze’nin bu sezon başında Marsilya’ya gitmesinin ardından 3 Arjantinli, Higuain, Gago ve Garay yer alıyor.

Haberin Devamı