Spor Maradona'ya Messi misillemesi

Maradona'ya Messi misillemesi

Paylaş
Maradona'ya Messi misillemesi

Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Julio Grondona ile Maradona arasındaki tartışma yeni bir boyut kazandı

Julio Grondona, 2 hafta önce, Maradona’nın tekrar alkol ve uyuşturucuya başladığını iddia etmiş, Maradona da bu iddiayı yalanlayarak Grondona’yı mahkemeye vereceğini açıklamıştı.

Grondona, bir radyoya dün yaptığı açıklamada, Arjantin Milli Takımı’nda bugüne dek Messi, Maradona, Juan Roman Riquelme ve Juan Sebastian Veron gibi diğerlerinden daha iyi 10 numaraların oynadığını, ancak Messi’nin bu 4’lü arasında en iyi olduğunu söyledi.

Julio Grondona, "Messi, Arjantin tarihinin en iyi 10 numarasıdır. Messi, Maradona, Riquelme ve Veron başka gezegenden oyunculardır" dedi. Federasyon başkanının "En iyi 10 numara Messi’dir" lafıyla, Arjantin’de kahraman olarak görülen efsanevi 10 numara Maradona’ya "sataştığı" belirtiliyor.

İkili arasındaki tartışma, Maradona’nın 79 yaşındaki Grondona’ya "bunak" demesi ve Grondona’nın, "herkes Maradona’nın sorunlarının farkında" cevabıyla sürmüştü.

Maradona, Arjantin Milli Takımı’nın Dünya Kupası’ndaki başarısızlığı nedeniyle görevinden ayrılmış, daha sonra başka bir takımın başına geçmemişti. Maradona, Arjantin Milli Takımı’nın başına 2 yıl önce Grondona döneminde getirilmişti.

Haberin Devamı