Spor Marca'dan Mourinho tarifi

Marca'dan Mourinho tarifi

Paylaş
Marca'dan Mourinho tarifi

Real Madrid'in gelecek sezon teknik direktör Manuel Pellegrini'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış bir teknik adamla çalışmak istediği ileri sürüldü

İspanyol Marca gazetesinin haberinde, Real Madrid yönetimi gelecek sezon takımın başına geçireceği teknik direktörde Şampiyonlar Ligi’ni kazanmış olma ya da çok yetenekli olma şartı arayacak.

FAVORİ MOURİNHO, PLASE BENİTEZ

Habere göre, Real Madrid’in teknik direktörü adayları arasında, Şampiyonlar Ligi’ni Porto’yu çalıştırdığı dönemde kazanan Portekizli Jose Mourinho ilk sırada gösterildi.

Diğer adaylar arasında Şampiyonlar Ligi’ni Liverpool ile kazanan İspanyol Rafael Benitez, 2 kez Milan ile kazanan İtalyan Carlo Ancelotti ve Milan ile kazanan bir başka İtalyan Fabio Capello bulunuyor.

Haberde, bu 4 aday dışında, şu ana dek Şampiyonlar Ligi’ni kazanamayan Arsenal Teknik Direktörü Fransız Arsene Wenger de yer alıyor.

Wenger’in Arsenal ile Barcelona’ya bir kez finalde kaybettiği, takımına bir kez yarı final ve 3 kez de çeyrek final oynattığı belirtiliyor. Şampiyonlar Ligi 2. turunda Fransa’nın Lyon takımına elenen Real Madrid, 6 yıldır bu kupada çeyrek finale çıkamıyor.

Wenger, Real Madrid'i düşünmüyor

Haberin Devamı