Spor Marcos Rojo, Manchester United yolcusu

Marcos Rojo, Manchester United yolcusu

Paylaş
Marcos Rojo, Manchester United yolcusu

Portekiz'in önde gelen kulüplerinden Sporting Lizbon'un defans oyuncusu Marcos Rojo, Manchester United'a transfer olduğunu açıkladı.

Portekiz radyosuna konuşan Arjantinli oyuncu, Manchester United ile anlaştığını belirterek, "Şu an evimde ailemleyim ve Manchester’a seyahat hazırlıkları yapıyorum. Her şey rüya gibi" ifadesini kullandı.
Arjantin Milli Takımı ile FIFA Dünya Kupası’nda oynamanın çok güzel bir duygu olduğunu ve kariyerinde yeni bir dönemin başladığını söyleyen Rojo, transferi nedeniyle çok mutlu olduğunu vurguladı.
Manchester United ile Sporting Lizbon arasındaki görüşmelerin uzun sürdüğünü söyleyen 24 yaşındaki oyuncu, "Beklediğim dönemlerde bazı zorluklar yaşadım ama her şey istediğim gibi en iyi şekilde sonuçlandı" dedi.

Portekiz’de kariyeri adına iyi işler yaptığını ve Sporting Lizbon’da birçok arkadaşı bulunduğunu belirten Rojo, "Ayrılmak zor olacak ama kendimi geliştirmeye devam etmem için böyle olması gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

United’ın transferi için çok emek harcadığını kaydeden Arjantinli savunma oyuncusu, "Van Gaal ile henüz konuşmadım. Büyük bir takıma gitmek her zaman çok zordur. Beni istediler, beklediler ve transferi gerçekleştirdiler. Bu da beni rahatlatıyor. Kadroya girmek artık benim elimde" diye konuştu.

Stoper ve sol bek mevkisinde oynayabilen Rojo, geçen sezon Sporting Lizbon formasıyla çıktığı 28 maçta 6 gol kaydetti. Genç oyuncu, Dünya Kupası’nda Arjantin’in finale kalmasında da önemli rol oynamıştı.

AA

Haberin Devamı